GARANTIE
 
 
  Garantie
 
Kapotte en/ of beschadigde producten
Wij leveren alle producten functionerend, compleet met de officiële verpakking, eventueel instructieboekje en garantiebewijs (tenzij duidelijk anders vermeld).
Wij controleren alle batterijen van de horloges die verkocht worden. In het geval dat u toch nog een product heeft ontvangen dat niet functioneert vragen wij u vriendelijk om eerst de batterij te controleren voordat u het product als kapot of beschadigd beschouwd.
 
In het geval dat u een product ontvangt dat niet functioneert, neem dan zsm contact op met één van onze medewerkers. U kunt de producten tot 5 werkdagen na ontvangst terugsturen naar ons magazijn. Helaas kunnen wij na deze 5 dagen geen kapotte en/of beschadigde producten meer in ontvangst nemen.
 
Alle producten die wij leveren voldoen aan de eisen van de Europese Unie (EU).
 
 
Garantie van de producten:
Alle verkochte producten van Watch Paris & Sieraden zijn producten van de beste merken en worden geleverd met de officiële garanties (tenzij duidelijk anders vermeld). Volgens de wet leveren wij garantie voor een periode van 12 maanden.


Garantie geldt voor eventuele fabricagefouten in het uurwerk van de horloges. De batterij, horlogeband, kast, kroon of glas vallen niet onder de garantie. Ook schade door verkeerd gebruik zoals het stoten of laten vallen van het horloge vallen niet onder de garantie.


Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via het emailadres: info@watchparis.com of telefoonnummer:0180453257 - 0687246263